6 may 2012

Monegros

Aquest cap de setmana hem anat amb BTT , a fer la Maraton de Monegros.
Amb la colla dels Desfrenats .
Vam carregar les bicis el divendres i la majoria van marxar el divendres al migdia, per poguer instalar-se a la zona d'acampada.
Nosaltres vam marxar el dissabte a les 6 del matí de Besalú , erems la Lidia , en Wilis i jo , ens trobem amb els companys , Serrano,Aiats,Pont,Portas,Carles,Sararols,Rescalvo,Lato,Quim,Eruk,Rut,Tomas,Mañas,i el meu germà l'Àngel i en Molàs i en Rovira.
Preparem les coses , mengem i anem a fer cua a las sortida !! els que feiem la maraton  , molta cua uns 4500 bikers , a les 13.30 passades donen la sortida el primer tram neutralitzat a peu , desprès gassss , amb algun embotallament en alguna bassa , parada al primer avituallament 26 km (com bon català , a parar a beure i menjar) , dels que feiem la llarga , en Quim , Lato i Molas , van per davant , la Lidia i jo , un xic enrere en Rescalvo , en Pont i Portas , anem fins al segon avituallament 52 km  a bon ritme , ens trobem en Lato i en Molas , que surten , anem  cap al tercer als 76km , aquí desprès de l'avituallament a la pujada , noto rampa a la cama dreta , i afluixo una mica , agunatant fins al avituallament del 100km , jeje ja només queden 19 km , gasssss  anem fent a bon ritme , algun tram tots cinc casi junts ( Lidia , jo, Rescalvo,Pons i Portas) , a partir del kilometre 110 plou , i fem un tram pla enmig del fang , no veig res i paro a treure les ulleres , l'últim tram per asfalt a l'esprint plat gran i pinyo petit !!  gasssssss

Arribada , la felicitació dels companys , lo més gran !!!  , desprès cervesa , dutxa , fideuà , cervesa , ratafia i a dormir !!

Una marxa maca , a bon ritme , unes pujades suaus , baixades sense problemes , trams amb pols  jeje mirant no trobar regueres , molt i molt bè , els avituallaments a tope de beure i menjar !!

S'ha de repetir !!



A punt de sortir !!  on és la sortida!!??



Ja estem en Marxa !!


a la arribada !!!  
















No hay comentarios: