18 feb 2013

Retrobament amb l'esqui i + btt

Aquest cap de setmana passat m'ha servit per tornar a posar-me els esquis de muntanya  , vam marxar amb la Lidia  el divendres cap al Capcir , la intenció era anar al Puig de Pla Bernat des de Puigvalador , jaja , tot el Capcir ben cerè menys a Puigvalador , doncs canvi de plans i cap a la zona dels Angles , on pugem per pistes i per una ruta marcada fins al LLac d'Aude on ens desviem a la dreta per pujar al Mont Llauret i trobar-nos les pistes per baixar amb una neu increïbles, i el dissabte vam pujar a les pistes de  Formigueres i vam fer una bona baixada , també amb molt bona neu !! i aquí vam trobar els de Esquí Besalú , family inclòsa .

El diumenge vam fer una sortida amb btt per estirar una mica les cames , vam anar cap a Crespià , passant per la Font Pudosa de Dosquers ,i visita a Sant Miquel de la Roca , i retornant per camí d'itinèraria , baixant una trialera a la línea , ens vam desviar cap a St Just i St Pastor de Pedrinyà , pujada a Santa Magdalena , cap a Maià i última pujada al Lluert Negre per baixar el corriol cap al camp d'aviació i cervesa a Can Quei.

Avui he anat a mirar corriols i camins amb btt , per la zona de Ca N'Illa i St Miquel Sesvinyes i Perduts , tot un territori Nicolàs !!  , et pots perdre fàcil per allà , uns 30 km amont i avall !!

I ara a esperar al dissabte per fer una ruta d'uns 40 km amb molts de corriols sortint de Besalú  , Sales , Pont LLierca , Planseslloses , Tortellà !!!
I el diumenge més esqui !!
Gasssssssssss

 pujant al Mont Llauret

 vistes del Carlit

 Sant Miquel de la Roca

 Sant Miquel de la Roca

 Font Pudosa de Dosquers

Sant Just i St Pastor de Pedrinyà